Λίφτινγκ προσώπου

Λίφτινγκ προσώπου

Face Endermologie®

Η νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου Face Endermologie® και η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™ επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες. Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης της LPG χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων
(“mécano-stimulation”), προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™ στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF (Motorized Pulsating Flaps), δηλαδή, στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού!

Η νέα, δε, επιστημονική μελέτη που διεξήχθη από το Τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Besascon, (Γαλλία) υπό την εποπτεία του Καθηγητού Philippe Humbert (HUMBERT P. et al. Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17) –μοναδική στο είδος της παγκοσμίως μιας και στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές βιοψίες από την περιοχή του προσώπου– έδειξε ότι το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού αυξάνεται κατά 80%, η ελαστίνη αυξάνεται κατά 46%, οι ρυτίδες λειαίνονται κατά 21%, το δέρμα συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα, και η φυσική λάμψη του δέρματος αποκαθίσταται και διπλασιάζεται.

[stm_sidebar sidebar=”414″]