Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία

Πρόσωπο:

Η μεσoθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών στο τμήμα του δέρματος που ονομάζεται χόριo, το μεσαίο στρώμα (γι’ αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία).

Η εφαρμογή της μεσoθεραπείας γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών (διαμέτρου περίπου 0,3 χιλιοστών). Οι ενέσεις αυτές πρέπει να γίνονται ούτε πολύ βαθιά στο δέρμα, αλλά ούτε και πολύ επιφανειακά.

Τα εξειδικευμένης μορφής ενέσιμα υλικά ( Βιταμίνες, υαλουρονικό κ.λ.π.)χορηγούνται ενδοδερμικά και τοπικά. Τοπικά σημαίνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σημείο που πάσχει ή στην ευαισθητοποιημένη ζώνη ή στη ζώνη προβολής.

Έχουν αντιγηραντική δράση και γενικότερα δράση κατά της φωτογήρανσης, των ρυτίδων γήρανσης, την χαλάρωσης στα σημάδια μετά την ακμ’η και κυρίωςν στις ουλές, ενώ προσφέρουν άμεσα αποτέλεσμα παρέχοντας σφριγηλότητα, λάμψη και φωτεινότητα που διαρκεί στο δέρμα για αρκετό χρονοδιάστημα.Μια μέθοδος η οποία συνδυάζεται πολύ όμορφα και με άλλες θεραπείες.

Πρόκειται για μια απλή, ανεκτή και ασφαλής θεραπεία  ενώ ο αριθμός και η συχνότητα εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ασθενούς.

[stm_sidebar sidebar=”414″]