Φωτόλυση (Laser IAPL)

Φωτόλυση (Laser Inter Active Pulse Light)

Η προηγμένη τεχνολογία του συστήματος Παλμικού Φωτός IAPL , εξασφαλίζει γρήγορες ,ευέλικτες και ασφαλείς θεραπείες.Η χρήση έντονων μικροπαλμών προσφέρει  αποτελεσματική θεραπεία ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε πελάτη (Φωτότυπος,πάχος τρίχας,πυκνότητα τρίχας,περιοχή,τύπος δέρματος,ηλικία,κληρονομικότητα).

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Το κόκκινο φως απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας.Μέσω αυτής της απορρόφησης αυξάνεται η θερμοκρασία του θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας την ικανότητά της να αναγεννιέται.Εκατοντάδες θύλακες καταστρέφονται σε κάθε παλμό, γεγονός που οδηγεί σε μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της τριχοφυΐας.Οι τρίχες που εκτέθηκαν στο έντονο παλμικό φως αποβάλλονται από το δέρμα με φυσικό τρόπο μετά από 1 έως 3 εβδομάδες αφήνοντάς το λείο και απαλό.

Το εξειδιδικευμένο ινστιτούτο Sririt θα σας ενημερώσει για τον απαιτούμενο αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ 

Το κατάλληλα φιλτραρισμένο φως διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη .Έτσι μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες του δέρματος προσφέροντας ένα πιο ανανεωμένο δέρμα, με απαλότερη υφή και λάμψη.

ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ 

Το έντονο παλμικό φως δρα τόσο στην ενεργή ακμή όσο και στις ουλές που παρουσιάζονται, καταστρέφοντας τα βακτήρια που προκαλούν τη φλεγμονή.Η ακμή θεραπεύεται αποτελεσματικά εντός λίγων θεραπειών.Η υφή και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται σημαντικά καθώς διεγείρεται και η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΓΕΡΟΝΤΙΚΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙΠΑΝΑΔΕΣ

Τα δερματικά αυτά αυτά προβλήματα προκαλούνται από την πλεονάζουσα ποσότητα μελανίνης.Η μελανίνη απορροφά την ενέργεια που εκπέμπεται προκαλώντας τοπικά αύξηση της θερμότητας.Με την αύξηση της θερμοκρασίας, οι συγκεντρώσεις μελανίνης διασπώνται,καταστρέφονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της φυσικής διαδικασίας αποβολής.

[stm_sidebar sidebar=”414″]