3πλο Laser ( Diode – Alexandrite – ND YAG)

3πλο laser νέας γενιάς (alexandrite-diode-nd yag)

Αποκτήστε λείο βελούδινο δέρμα απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με το τελευταίας γενιάς 3πλό Laser, αποκλειστικά στο Spi.R.it!

Laser αποτρίχωσης τριπλού μήκους κύματος (755nm, 808nm, 1064nm)

Το P-MIX είναι ένα μοναδικό laser αποτρίχωσης που συνδυάζει τα οφέλη και των 3 μηκών κύματος 755nm, 808nm, και 1064nm, σχεδιασμένο με τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές και προδιαγραφές, που το καθιστούν ένα laser με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχοντας όλες τις κατάλληλες διεθνείς πιστοποιήσεις FDA και ISO.

Ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών (Αλεξανδρίτη, Διοδικού και Nd: Yag lasers), είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθιστά τη θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσχρωμίας.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο σύστημα laser αποτρίχωσης, αφού είναι το πρώτο που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματά τους σε μία συσκευή.

Σε σύγκριση με άλλα συστήματα laser αποτρίχωσης,  το P-MIX laser επιτυγχάνεται βαθύτερη απορρόφηση της ενέργειας λόγω των τριών μηκών κύματος, άρα αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διάσπαση των αναγεννητικών κυττάρων του τριχικού θύλακα..

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το P-MIX laser  λόγω  του τριπλού μήκους κύματος που εκπέμπει (755nm+808nm+1064nm) δε χρειάζεται επαναληπτικό ραντεβού. Πιο συγκεκριμένα,  χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά οι συνεδρίες είναι καθαρά  μεμονωμένες και δε χρειάζονται επαναληπτική διαδικασία σε 2 ή 3 εβδομάδες για να παγιώσουν το αποτέλεσμα.

Ποιες περιοχές μπορούμε να αποτριχώσουμε;

Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:
– Πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φαβορίτες, φρύδια κ.α.)
– Χέρια
– Μασχάλες
– Μπικίνι
– Πόδια (γάμπες και μηροί)
– Γλουτοί
– Οσφύς
– Πλάτη (ανδρών – γυναικών)
– Στήθος  (ανδρών – γυναικών)
– Γραμμή κοιλιάς κ.α.

Από ποια ηλικία μπορεί να γίνει αποτρίχωση με laser;

Δεν υπάρχει περιορισμός. Όμως προτιμούμε να έχει έρθει η περίοδος, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η εμφάνιση των τριχών. Είναι πάντως γεγονός ότι στις μικρότερες ηλικίες (π.χ. στην εφηβεία) η τριχοφυΐα είναι πιο επίμονη και ίσως χρειαστούν επιπλέον συνεδρίες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των επισκέψεων που απαιτούνται εξαρτάται από την περιοχή όπου εντοπίζεται η τριχοφυΐα, από την πυκνότητα των τριχών και από το εάν έχουν προηγηθεί άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης.
Οι περισσότερες περιοχές χρειάζονται 5-8 συνεδρίες, όμως ο αριθμός των συνεδριών αποτρίχωσης που θα απαιτηθούν για να επιτευχθούν μακροχρόνια ριζικά αποτελέσματα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο φωτότυπος του δέρματος, η σκληρότητα των τριχών, η περιοχή του σώματος και ο κύκλος ανάπτυξης των τριχών. Εκτός εάν η τριχοφυΐα έχει ορμονικά αίτια, τότε ενδεχομένως να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και θεραπευτικά.

Δεν αναπτύσσονται όλες οι τρίχες ταυτόχρονα, συνήθως διανύουν 3 διαφορετικές φάσεις: την αναγενή, την καταγενή και την τελογενή. Το laser δρα εξουδετερώνοντας τις τρίχες που βρίσκονται κυρίως στην αναγενή φάση ανάπτυξης, κατά την διάρκεια της συνεδρίας επειδή όλες οι τρίχες δεν βρίσκονται τη στιγμή της συνεδρίας στο αναγενές στάδιο και έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, δεν είναι δυνατόν σε μία συνεδρία να καταπολεμηθεί εξ ολοκλήρου η τριχοφυΐα, γι αυτό απαιτούνται τακτικές προγραμματισμένες επισκέψεις ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. . Στις περιπτώσεις ατόμων με ορμονικά προβλήματα ο αριθμός των συνεδριών δεν είναι προβλέψιμος.

Τι γίνεται μετά την συνεδρία;

Αμέσως μετά την συνεδρία το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ήπια ερυθρότητα με ελαφρό οίδημα συνήθως για μερικές ώρες μόνο ή και λιγότερο. Περίπου 3-7 ημέρες μετά την συνεδρία μπορεί να παρατηρήσετε κάτι που να μοιάζει σαν επανέκφυση τριχών. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από αυτές τις τρίχες είναι τα κατεστραμμένα τριχικά στελέχη των τριχοθυλάκων, που έχουν ήδη εξουδετερωθεί από το laser, τα οποία θα πέσουν και δεν θα ξανά αναπτυχθούν.

Υπάρχουν περιορισμοί στις καθημερινές δραστηριότητες μου εξαιτίας της αποτρίχωσης με laser;

Μετά την συνεδρία μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

[stm_sidebar sidebar=”414″]